Den bästa fisken, filead för hand av oss

Hos oss hittar du alltid ett brett sortiment av färsk fisk och skaldjur, från gamla bekantingar som vitling och torsk till tonfisk. Vi är lite extra stolta över att ha alla plattfiskar. Vill det sig väl kan även en och annan svärdfisk hitta vägen hit.

Men vi har ett förbehåll: Är det något som känns tveksamt, säg att det inte finns bra makrill just idag, väljer vi bort den. Men med det sagt, har vi alltid ett stort sortiment inom färsk fisk. Självklart säljs all fisk benfri. Vi skär förresten alltid våra egna filéer, för att få dem så fina som möjligt.

Du hittar också det ett stort sortiment inom skaldjur; vi har alltid krabba (även kungskrabba), hummer, stora burfångade kräftor, flera sorters musslor och räkor.

Vi har också ett komplett sortiment inom rökt. Förutom varm och kallrökt lax har vi till exempel makrill, böckling, kippers med mera.

Något vi får allt mer frågor om, är insjöfisk. Det har vi också. Till exempel Sveriges bästa gös, från det miljöcertifierade beståndet i Hjälmaren. Gäddfärs fixar vi på beställning.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.